学习啦>学习方法>初中学习方法>初一学习方法>七年级英语>《初中七年级英语下期中试题带答案》正文

初中七年级英语下期中试题带答案

时间:2019-02-16 18:17:29本文内容及图片来源于读者投稿,如有侵权请联系xuexila888@qq.com 诗盈 太阳城亚洲注册

  英语学习了很就,大家要是想更快的学习好就要多多做题,下面小编就给大家整理一下七年级英语,欢迎大家来参考一下哦

 m.xuexila.com

  七年级英语下期中试题带答案

  一、听力: (共15小题;每小题1分, 满分15分)

  第一部分 听对话回答问题(计10分,每小题1分)

  本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目;听完后,将有5秒钟的时间选择你认为最合适的备选答案。

  ( )l. What will the weather be like?

  A B C

  ( )2.How many boy students are there in the woman's class?

  ( )3. Which was the man's first stop?

  ( )4. What sport does the man like best?

  ( )5.What is the woman going to do this evening?

  A. Go to the airport. B. Visit her sister. C. Go to dinner.

  ( )6.Which club is Amy in?

  A. The Singing Club. B. The Swimming Club. C. The Reading Club.

  ( )7. Why are they having a party?

  A. One of them was just married.

  B. They don't want to go to sleep early.

  C. It was New Year's Eve.

  ( )8.What sport does the man like?

  A. Volleyball. B. Football. C. Ping-Pong.

  ( )9. How much should the woman spend on the skirt?

  A.$50. B.$60. C.$120.

  ( )10.What does Jason think of his school life?

  A. Stressed and bored.

  B. Exciting and colourful.

  C. Lively and interesting.

  第二部分 听短文回答问题(计5分,每小题1分)

  你将听到一篇短文,短文读两遍

  ( )11.The young man wanted .

  A. to learn to draw B. to buy an egg C. to learn to draw an egg

  ( )12.The old man .

  A. didn't teach the young man

  B. couldn't draw well

  C. became the young man's teacher

  ( )13.The young man drew an egg quickly and .

  A. gave it to the old man to look at

  B. left the old man's house

  C. didn't draw eggs any longer

  ( )14.The old man asked the young man to draw .

  A. an egg in two minutes

  B. some good eggs in a few days

  C. many eggs

  ( )15.The old man thought .

  A. he had no time to teach the young man

  B. it wasn't easy to draw an egg well

  C. he. was too old to teach the young man

  二、单选题(共15小题;每小题1分,满分15分)

  1. May 10,2017 was marked as ________ first Chinese Brands Day(中国品牌日). “Made in

  China” has come of age.

  A. a B. an C. the D.不填

  2 There's one taken by the River Seine these photos.Can you find it out?

  A.at B.about C.between D.among

  3 . 一 is the capital of Canada?

  一It's Ottawa.

  A. Where B. What C. Which D. How

  4. — Excuse me, can I use your bicycle? _____ is broken.

  — Certainly. But don’t forget to give _____ back to me before lunch.

  A. My; it B. Mine; it C. My; one D. Mine; one

  5. There's with my computer. It works well.

  A. something wrong B. wrong nothing C. wrong something D. nothing wrong

  6. 一Is there going to a football match tomorrow afternoon?

  一Yes. But don't forget we are going to a class meeting.

  A. be; be B. have; have C. be; have D. have; be

  7 . Mary is looking forward to my letter. Would you please the letter for me on your way to school.

  A. get; send B. getting; to send C. getting; send D. get; sending

  8. Did you hear someone for help when you walk the river this afternoon?

  A. call; past B. calling; along C. to call; across D. calling; through

  9. — How can I get some _____ about Marco Polo?

  — Why not search the Internet?

  A. informations B. troubles C. message D. information

  10. ―How much do you know about Taiwan, John?

  ―Taiwan and the mainland(祖国) have a lot in common. They a lot of history and culture(文化).

  A. support B. choose C. explain D. share

  11. The mountain village is my hometown. I spent fantastic nights there when I was young.

  A. a lot B. lot of C. the number of D. plenty of

  12 一How old is your grandpa, Sue?

  一 . We are going to celebrate his birthday next month

  A. Seventy-ninth; eighties B. Seventy-ninth; eighth

  C. Seventy-nine; eightieth D. Seventy-nine; eighties

  13. —Mary looks so .

  —Yes. And she is clever. She learns things •

  A. friendly; quickly B.quickly; carefully C. quick; careful D. friendly; quick

  14. room is modern. But is cleaner than .

  A. Tom and Peter's, my, their B. Tom's and Peter's, mine, theirs

  C. Tom's and Peter's, my, their D. Tom and Peter's, mine, theirs

  15 —Tomorrow is Saturday; would you like to go swimming with me?

  —________

  A.I like it very much.     B.Yes, I would.

  C.Sure, I'd love to. D.I think so.

  三、完形 填空:(共10小题;每小题1分,满分10分)

  You and your family are planning a picnic for tomorrow.But you want to  (1)   the weather forecast (预报) first to see whether(是否) there will be rain or not.Your father turns on the television and the family listens to the (2)  make the weather report.

  "It will be partly cloudy tomorrow morning,  (3)  sunny by early afternoon.The high tomorrow will be 85."

  As there will be no rain,the whole family feels  (4)  .Without (没有)the weather forecast,you would not know this,and you would just have to take your chances.But now,you can plan your picnic  (5)  worrying whether(是否) it will rain or not.

  The man you can thank for this is Cleveland Abbe.He is known as the father of the weather bureau.He was the first person to publish  (6)  weather forecasts in the United States.

  Abbe began his daily weather bulletins (简报) in 1869.They were based on weather  (7)   he drew from telegraphed reports of weather conditions.Because of their accuracy (准确),the reports were  (8)  .

  Congress (国会)  (9)  Abbe's weather reports.They made Abbe a meteorologist (someone who studies weather conditions),and he(10)  issuing (发布) forecasts three times a day.He was the first official forecaster of the U.S.Weather Service.Because he often forecast probable storms,Abbe earned the nickname of" Old Probabilities."

  1.A.hear B.watch C.listen D.organize

  2.A.fireman B.postman C.fisherman D.weatherman

  3.A.so B.but C.after D.because

  4.A.happy B.worried C.stressed D.curious

  5.A.about B.without C.against D.from

  6.A.online B.polluted C.daily D.indoor

  7.A.maps B.stations C.space D.centers

  8.A.strange B.helpful C.terrible D.useless

  9.A.see B.hear C.took D.noticed

  10.A.avoided B.began C.minded D.risked.

  四、阅读理解:(共8小题;每小题2分,满分16分)

  A

  1.The note told Greg his mother was   .

  A.not at home B.in the garden

  C.washing the dog D.making afternoon tea

  2. What did Greg have to do in his room?

  A.Wash his uniform. B.Feed the pets.

  C.Have a rest. D.Make it clean.

  3.What did Greg's mother ask him to do first?

  A.Go outside. B.Brush the cat.

  C.Have afternoon tea. D.Change his clothes.Alum.

  B

  Some people have a very poor sense of direction. Unluckily, I am one of them. I have visited a place many times but I may still get lost there the next t ime.

  When I was a little girl, I never dared to ask strangers the way. And so I used to walk around in circles and hope that by chance I would get to the place I was going to.

  Now, I am no longer too shy to ask people for directions, but I often receive helpless or even wrong information. So I try to avoid giving people wrong directions. If anyone ever asks me the way somewhere, I would say, "Sorry, I am a stranger here."

  Once on my way to work I was stopped by a man. He asked me if I could tell him the way to the Friendship Building. I gave him my usual reply. But just as I walked on only a few steps. I realized that he had asked the way to my office building. However, I had no time to turn back and look for him. I was rushing to meet with someone at my office and I didn't want to keep him waiting.

  When I just got to my office, the secretary(秘书) showed in the man who had asked me for directions. Imagine how embarrassed I was and how surprised he was when we saw each other at the first sight.

  4. The writer always refuses to give people directions because .

  A. she is a stranger to the city B. she doesn't know the people

  C. she has no time to help others D. she's afraid of giving wrong direction

  5. A man stopped the writer on the way to .

  A. sell her something B. ask her the time

  C. make friends with her D. ask for the direction

  6. The Friendship Building is the place where the writer .

  A. lives B. studies C. works D. teaches

  7. The words "embarrassed" in the paragraph means“ ”.

  A.尴尬 B.困惑 C.激动 D.拮据

  8. Which of the following is TRUE according to the passage?

  A. The writer is too shy to give others directions.

  B. The writer has a very poor sense of direction.

  C. The writer never got lost when she was young.

  D. The man was quite nervous when he saw the writer.

  五、阅读表达(6分)

  Frank is my neighbour. He is a manager (经理)of a company. He works hard every day,but people around him think he is too careful with money.

  Most people in his company drive to work. But Frank has a bike. He usually goes to work by bike. He says rid ing a bike can make him healthy.

  Usually Frank takes a bottle of water with him. When others drink juice or coffee,he enjoys his water. He thinks water is the cheapest but the best drink.

  Frank likes reading. But he spends little money on books. When he has free time,he goes to the bookshops or libraries to do some reading. If he really wants to buy a book,he will buy it online.

  Some people think Frank is mean(吝啬的).Do you think so?

  1. What is Frank?(1分)

  2. Where does Frank do some reading when he is free? (2分)

  3. Do you think Frank is mean? Why or why not?(3分)

  六、词汇运用(15分)

  A)根据所给提示及句意填单词。(共10分)

  1. More than six   (百) teams took part in 2017 Nanjing primary and secondary school robot competition in May.

  2. Please check the (工程师) names again. We should make sure that all of them are here for the meeting today.

  3. In poor areas,some (生病的) people are even not able to pay for medical treatment.

  4. She never (担忧)about her study because she always works hard on all the subjects.

  5.Qi Baishi was one of the most famous___________(画家) in China.

  6.Where do the (长颈鹿) come from?

  7. His mother always (准备)breakfast for him every day.

  8. Go __________ (径直地) on and turn left. You can see it on your right.

  9. Look! The plane is flying ________ the high mountain.

  10. 一When is Tree Planting Day?

  一It's on the of March.

  B) 根据句意,用括号中所给词的适当形式填空。(每空1分,共5分)

  1. Don't make him (do) so much homework.

  2. 一I will go to Shanghai Disneyland in the summer holidays.

  一Will sh e (go) with you?

  3. Neil always (have) fun with his dog in the garden.

  4. The child gets up very early and (brush) his teeth himself.

  5. We can clean our desks and chairs first and help to clean later.(they)

  七、句型转换(每空0.5分,共3分)

  1 . My dream house is big and beautiful.(划线提问)

  your dream house ?

  2. Let’s go to the supermarket after school.

  going to the supermarket after school?

  3. You’re lucky to get a free ticket to Shanghai Disneyland Park.

  lucky you to get a free ticket to Shanghai Disneyland Park.

  八、翻译句子( 10分)

  1.恐怕后天他不会回电话给我。

  _______________________________________________________________________

  2.记得在第三个路口向左拐。

  _______________________________________________________________________

  3.昨天夜里下雨了,现在湖里满是水。

  _____________________________________ __________________________________

  4.为什么不叫你的表弟来修这台坏的的电脑?

  ______________________________________________________________________

  5. 我们应该邀请上千参观者来我们的家乡。

  _______________________________________________________________________

  九、书面表达 (10分)

  假如你是李华,家在苏州。父母支持你邀请笔友 David 来你家共度暑假,并带给你一份青少年活动中心(the Youth Centre)七月份的活动安排表。请根据要求完成一封邀请信,向 David 介绍你的安排。

  参与活动 自主安排活动

  参加青少年活动中心暑期活动安排表(见附表),用英语描述出来,并说明理由 1 、 带David周游苏州

  2 、 品尝当地美食

  3、 参观苏州园林,因为那儿鸟语花香及

  其他原因(至少自拟二点)

  要求:

  1. 所写内容必须包括以上表格提供的所有信息,并适当发挥。

  2. 文章不少于90词,开头和结尾已给出,不计入总词数。

  3. 语意顺畅,意思连贯,条理清楚,书写规范。

  4. 文中不得出现真实的姓名、校名等信息。

  参考词汇: appreciate v. 鉴赏

  附:

  青少年活动心暑期活动安排表

  活动时段 俱乐部名称 活动安排

  7月10—7月14 日 Helping hands俱乐部 学习帮助别人,做一件帮助别人的好事,例如…(写至少2件好事)

  7月24—7月28日 drawing俱乐部 绘制梦想中的家园,

  作品鉴赏

  Dear David,

  How are you going? Summer holiday is coming. My parents support me to spend the holiday with you. _________________________________ ___________________________________

  I'm looking forward to your coming soon.

  第二学期期中考试答题卷

  初 一 英语

  一、听力: (共15小题;每小题1分,满分15分)

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

  C C B A A C A C B C A C A C B

  二、单选题(共15小题;每小题1分,满分15分)

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

  C D B B D C C B D D D C A D C

  三、完形 填空:(共10小 题;每小题1分,满分10分)

  1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

  B D B A B C A B D B

  四、阅读理解:(共8小题;每小题2分,满分16分)

  1 2 3 4 5 6 7 8

  A D A D D C A B

  五、【阅读表达】(6分)

  1. What is Frank?(1分)

  He is a manager (经理)of a company.

  2. Where does Frank do some reading when he is free? (2分)

  He goes to the bookshops or libraries to do some reading.

  3. Do you think Frank is mean? Why or why not?(3分)

  略

  六 、词汇运用(15分)1

  A)根据所给提示及句意填单词。(共10分).com

  1. hundred   2 __engineers’_______ 3 __ sick___________ 4 _____worries________

  5 __artists______ 6 ____giraffes________ 7___prepares ______ 8 ___ straight_________

  9 __over_________ 10___twelfth_____

  B) 根据句意,用括号中所给词的适当形式填空。(每空1分,共5分)

  1.  do   2 _____ go________ 3 ___has__________

  4 ______brushes_______ 5 ______theirs_______

  七、句型转换(每空0.5分,共3分)

  1.  What’s   2 ___like__________ 3 _______What______

  4 _____about________ 5 ____It’s_________ 6 ______for_______

  八、翻译句子( 10分)

  1.恐怕后天他不会回电话给我。

  I’m afraid he won’t call me back the day after tomorrow.

  2.记得在第三个路口向左拐。

  Remember to turn left at the third turning /crossing.

  3.昨天夜里下大雨了,现在湖里满是水。

  It rained heavily last night. Now the lake is full of water.

  4.为什么不叫你的表弟来修这台坏的的电脑?

  Why not ask your cousin to fix the broken computer?

  5. 我们应该邀请上千参观者来我们的家乡。

  We should invite thousands of visitors to our hometown.

  九、书面表达 (10分)

  略

  七年级英语下期中试题参考

  I 听力部分(20分)

  第一部分 听对话回答问题(10分)

  本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话, 每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的试卷阅读题目;听完后,你将有时间选择你认为最合适的答案。在听到“嘀”的信号后,进入下一小题。

  ( ) 1. Where does Jack want to go?

  A B C

  ( ) 2. How does John go to Los Angeles?

  .

  ( ) 3. Where does Stephen chat with his friends?

  ( ) 4. Which animal will they see first?

  ( ) 5.Which floor is the woman on now?

  A. The second floor B. The third floor. C. The fifth floor.

  ( ) 6. What does the woman mean?

  A. Don’t do sport in the morning. B. Do sport just after getting up.

  C. Don’t do sport so many times a day.

  ( ) 7. What are they doing now?

  A. Playing games. B. Reading books. C. Watching the fish.

  ( ) 8. What time will Mr Wang leave for the cinema?

  A. At 6:15 B. At 6:30 C. At 6:45

  ( ) 9. How many students are there in Simon's school?

  A. 150. B. 3,080. C. 3,018.

  ( ) 10. Why can’t the man go to the birthday party?

  A. Because he is ill.

  B. Because he is busy.

  C. Because he will go to Shanghai.

  第二部分 听对话和短文回答问题(10分)

  听下面3段长对话和短文,每段对话和短文后有几个小题,从题中A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话和短文前,你将有时间阅读各个小题,每小题6秒钟。听完后,每小题将给出6秒钟的作答时间。每段对话和短文读两遍。

  听第一段材料,回答第11、12题。

  ( ) 11. Who are talking on the phone?

  A. Tom and Jack. B. Jack and Mrs Brown. C. Tom and Mrs Brown.

  ( ) 12. What are Tom and his friends going to do this Sunday morning?

  A. Plant trees. B. Have a party. C. See a film.

  听第一篇短文,回答13-15小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。

  A Day Out

  When and where to go They will go to Sunshine Park 13 .

  How to go They will go there b y 14 .

  What to do They wil l 15 in the morning and boat on the lake in the afternoon.

  They will have a picnic in the park.

  ( ) 13. A. this Sunday B. next Sunday C next Saturday

  ( ) 14. A. bike B. bus C. car

  ( ) 15. A. go swimming B. play volleyball C. fly kites

  听第二篇短文,回答第16-20小题。

  ( ) 16. What does Mrs. King like?

  A. Cats only. B. Birds only. C. Cats and dogs.

  ( )17. Why do the Kings go to a restaurant?

  A. Because they are hungry.

  B. Because they want to show their lovely dog to the waiter.

  C. Because they want their dog to play there.

  ( )18. What does the waiter think Mrs. King want to do?

  A. She wants something to eat.

  B. She wants him to give her dog something to eat.

  C. She wants to eat the dog.

  ( )19. Which of these sentences is TRUE?

  A. The waiter cooks the dog because he hates dogs very much.

  B. Mrs. King loves dogs.

  C. Mrs. King likes to eat dog meat.

  ( )20. What does Mrs. King want to do with (对待) the little dog?

  A. She wants to take it to London.

  B. She wants to eat it.

  C. She wants the waiter to cook

  II 笔试部分 (80分)

  一、 单词辨音 在A、B、C、D四个选项中,选出划线部分读音与其余三个不同的选项,并将该选项填入答题卷上相应的空格内。 (5分)

  ( ) 1. A. past B. postman C. France D. path

  ( ) 2. A. hotel B. bedroom C. neck D. forest

  ( ) 3. A. dining B. sign C. pizza D. outside

  ( ) 4. A. balcony B. crossing C. opera D. volunteer

  ( ) 5. A. funny B. lucky C. study D. future

  ( ) 6. A. soon B. square C. design D. person

  ( ) 7. A. painting B. bank C. sound D. London

  ( ) 8. A. leaf B. wheat C. east D. theatre

  ( ) 9. A. should B. south C. ground D. mouth

  ( )10. A. western B. corner C. person D. waiter

  二、 单项选择 在A、B、C、D四个选项中,选出可以填入空白处的最佳答案,并将该选项填入答题卷上相应的空格内。 (15分)

  ( )1. You spell _____ word wrong again. I’ve told you many times there is _____ “n” not ____“m” in it.

  A. a, an, an B. the, an, an C. the, an, a D. the, a, an

  ( )2. Stephan likes looking out _______ the window ________ the sea.

  A. at, on B. on, in C. at, of D. of, at

  ( )3. ---How long is the street? Do you know?--- Yes, it’s about __________________.

  A. one thousand one hundred and fifty metres

  B. one thousand and one hundred fifty metres

  C. two thousands one hundred forty metres

  D. two thousands eighty and five metres

  ( )4. The meeting room isn’t ________for 200 people to sit________.

  A. enough big, 不填 B. big enough, 不填

  C. large enough, in D. enough large, by

  ( )5. ---who is speaking?---_________Mike.

  A. I am B. He is C. It is D. This is

  ( )6. Taiwan is_________ the south of China and ________ the south-west of Japan.

  A. in, on B. in, to C. on, in D. to, to

  ( )7. ---Mum, I can’t find my _________glove? Where is it?

  A. other B. another C. the other D. the others

  ( )8. ---____is it from your house to the nearest post office? ---It’s about 3 miles_________.

  A. How long; away B. How far, far C. How long, far away. D. How far, away

  ( )9. Mary ________ in that company next month.

  A. doesn’t work B. isn’t working C. won’t work D. isn’t going to working

  ( )10. When I go home, I always walk_________ the book shop.

  A. past B. passed C. pasting D. pass

  ( )11. The old woman with glasses is _________ grandmother.

  A. Jim and Kate B. Jim and Kates’ C. Jim and Kate’s D. Jim’s and Kate’s

  ( )12. The trip to the zoo______ about half an hour from my school.

  A. spends B. takes C. pays D. costs

  ( )13. Mum hopes play computer games any more.

  A. me not to B. I will C. I don’t D. I won’t

  ( )14. ---How great and wonderful the music !

  ---It Beethoven’s(贝多芬).

  A. sounds like; sounds B. is sounding; sounds

  C. sounds; sounds like D. is sounding; sounds like

  ( )15. ---We plan to go out for a picnic next week. Would you like to come along?

  --- . It’s my favourite.

  A. Enjoy yourself B. That would be very nice.

  C. You’re welcome D. It doesn’t matter

  三、完形填空 先通读下面的短文,掌握其大意,然后从A、B、C、D四个答案中选择可以填入空白处的最佳答案。(5分)

  Once, in a small village, lived a family with eight children. Two of them loved 1 very much, but the family was so poor that it was impossible (不可能) to send 2 of them to study at the art college at the same time. After many discussions, the two boys finally 3 a plan. They would toss (抛)a coin. The loser would go 4 into the mines (煤矿)and,with his money, 5 his brother study at the college. Then, when the brother who won the toss finished his studies, after four years, he would support(支持)the other brother studying at the 6 .

  James won the toss and Jack went down into the mines. James worked with all his heart and his paintings were very much 7 than those of most of his teachers, and by the time he 8 , he was beginning to make a lot of money for his paintings.

  James returned. When he told Jack he could go to the art college, Jack said 9 , “Brother, the four years in the mines has done too much to my hands, so it is too 10 . Now I can’t even hold a glass.”

  To show his great love and respect, James drew his brother’s hands with fingers towards the sky. He called his drawing “The Praying Hands,” which became very famous years later.

  ( )1. A. school B. books C. painting D. money

  ( )2. A. both B. all C. any D. neither

  ( )3. A. looked out B. got out C. took out D.worked out

  ( )4. A. off B. down C. up D. away

  ( )5. A. pay B. follow C. agree D. let

  ( )6. A. college B. mine C. home D. school

  ( )7. A. cheaper B. worse C. better D. older

  ( )8. A. waited B. graduated C. walked D. arrived

  ( )9. A. happily B. bravely(勇敢地) C. softly(温柔地) D. angrily

  ( )0. A. helpful B. early C. good D. late

  四、阅读理解 阅读下面的短文,然后根据短文内容选择最佳答案。(20分)

  A

  “Make-A-Wish” is one of the world’s most famous charities (慈善机构) . It makes wishes come true for children who are badly ill. It gives them hope and happiness and helps them forget about their health problems and have fun.

  It started in 1980 in Phoenix, Arizona. Christopher was a 7-year-old boy who was very sick .He always dreamed of becoming a police officer. Tommy Austin and Ron Cox, two police officers , made his wish come true .They gave Christopher a tour of the city in a police helicopter(直升飞机) and made a real police uniform(制服) for him.

  There are four kinds of wishes children usually have:

  I wish to go. Children usually want to travel or go to a concert, a game or a park.

  I wish to meet. Children sometimes want to meet their favorite actors, singers or players.

  I wish to be. Some children wish to become actors, singers or police officers.

  I wish to have. They often want to have a computer, a game, a bike or many other things.

  Let’s hope more wishes will come true in the future. People who work in the charity always try for the best .Almost 25,000 volunteers(志愿者) help, work or give money. Will you be one of them?

  ( ) 1. “Make-A-Wish” is a charity to help __________________.

  A. sick children B. serious officers

  C. famous actors(演员) D. popular singers

  ( ) 2. What did the two police officers do for Christopher?

  A. They give him a computer. B. They give him a tour of the city.

  C. They too k him to a concert. D. They took him to the hospital.

  ( ) 3. Which kind of wishes does Christopher have?

  A.I wish to go. B.I wish to meet.

  C.I wish to be. D.I wish to have.

  ( ) 4. The purpose(目的) of the last paragraph(段落) is to ______.

  A. explain(解释) what ‘‘Make-A-Wish’’ is

  B. encourage(鼓励) more people to join the charity

  C. tell us how Christopher’s wish came true

  D. introduce(介绍) different kinds of children’s wishes

  ( ) 5. Which of the following is TRUE according to the passage?

  A. Sick children just wish to get well.

  B. Christopher and Tommy are two officers.

  C. A few people are working for ‘‘Make-A-Wish’’.

  D. ‘‘Make-A-Wish’’ has a history of over 30 years.

  B

  A young woman was walking through a supermarket to pick up a few things when she noticed an old man following her around.Thinking nothing of it,she ignored him and went on shopping.After she got what she wanted,she went to the checkout line,but the old man got in front of her .

  “Pardon me!” he said,“I’m sorry if my staring(盯)at you has made you feel uncomfortable,it's just because you look like my granddaughter,who just died recently(最近).And I miss her very much.”

  “I’m very sorry,”said the young woman.“Is there anything I can do for you?”

  “Yes.” the old man said.“As I'm leaving,can you say ‘Good-bye,grandpa’ to me? It would make me feel so much better.”

  “Sure,” answered the young woman.

  As the old man was leaving,she called out.“Bye-bye,grandpa!”

  When she stepped up to the checkout counter(收银台),she saw that her total was $178.50.

  “How can that be?” she asked.“I only bought a few things!”

  “Your grandpa said you would pay for him,” said the clerk.

  ( )6. Why did the old man follow the woman and let her say “Bye-bye,Grandpa”?

  A. He wanted to steal(偷)her money. B. She looked like her dead granddaughter.

  C. He wanted to stare at her. D. He wanted her to pay for him.

  ( )7. According to the passage we can know that _______.

  A. the young woman is a careless (粗心的) person

  B. the young woman is as clever as the old man

  C. the young woman was happy to pay for the old man

  D. the young woman didn't know the old man at all

  ( )8. What does the word “ignored” mean?

  A. 忽视 B. 浏览 C. 可怜 D.鄙视

  ( )9. How much did it cost that the young woman bought?

  A. More than $178.50. B. Less than $178.50.

  C. About $178.50. D. $ 78.50.

  ( )10. Which of the following is the best title of the story?

  A. A kind-hearted young woman. B. The total was $178.50.

  C. Bye-bye grandpa D. An old man and his granddaughter.

  五、词汇运用(10分)

  A 根据句意和所给汉语注释,在空格内写出单词的正确形式。(5分)

  1. ---Do you like watching _________(录像) in your free time? ---Yes , very much.

  2. We should keep __________(安静的) in the library, or we’ll disturb others.

  3. Some people like _________(饲养) small animals as their pets at home.

  4. Will you buy any presents for your father’s ________ (四十) birthday ?

  5. We all know that _________ (长颈鹿) long necks help them eat the leaves from tress.

  B 根据句意和所给句子,用所给单词的正确形式填空。 (5分)

  1. Don’t run on the street, boys. It’s too _________(danger).

  2. Chinese people don’t use ________(knife) or forks when having meals. They use chopsticks.

  3. Please read the ________(follow) information carefully, or you’ll miss something important.

  4. What’s the weather like in the __________ (south) part of China?

  5. Last week, my sister and I met an old friend of __________(we) in the new shopping mall.

  六、动词填空 用括号内所给动词的适当形式填空。(5分)

  1. The boy, together with his friends, always _________ (have) fun on the playground.

  2. Tom, ask your little brothe r _________(not play)with the knife. He may cut himself.

  3. _______there ________ (be) two football matches in two weeks, aren’t there?

  4. _________ (jog) is one of the most popular sports among many people.

  5. Listen carefully in class, and you ________ (know) how to solve(解决)the problem.

  6. My bike is broken. I should ________ (find) someone to fix it.

  7. Why ________ he ________ (not take) any exercise to keep fit?

  8. ---Is your mother at home?---I’m afraid she _________ (shop) in the supermarket .

  9. The good news makes all the people ________(laugh ) happily.

  10. --- Are you sure _________(finish) the work before next Friday?---No problem.

  七、完成句子 根据所给的汉语和句子,用英语完成下列句子,一空一词。(10分)

  1. ---你在担忧怎样去参加宴会吗?乘地铁好吗?

  ______ you ______ ______ how to go to the party? Shall we take an underground?

  2. 那个小男孩很勇敢,不害怕从山顶上下去。

  The little boy is very brave and he ______ ______ of _____ down fr om the top of the hill.

  3. 请记住:不要在红绿灯处向右转。

  Please ______ ______ _______ turn right _______ the traffic lights.

  4. 当春天来临,我们学校里到处都是五颜六色的的花。

  When spring comes, our school _______ ______ ______ colourful flowers.

  5. 游客在故宫博物馆有很多精美的艺术品可以看。

  There’re lots of wonderful ______ ______ art ______ _______ to see at the Palace Museum.

  6. 一些人喜欢在网上购物,另一些人喜欢到购物中心去买东西。

  ______ people like doing some shopping on the Internet, ______ ______ like going shopping in the shopping mall.

  八、缺词填空 先通读下面的短文,掌握其大意,然后根据短文内容和所给首字母在空格内填入一个适当的词。所填单词在答卷的横线上必须完整写出。(5分)

  How old is “old”? The a 1 has changed over the year s. Two h 2 years ago,you were old at 35. At the beginning of the 20th century,the average life span(平均寿命)was 45. In 1950,70-year-olds were really old. Today,a h 3 70-year-old is still thought young.

  So,how old is “old”? The answer is one you’ve heard many times,from all k 4 of people.“You are as old(or young)as you feel.” Your age simply t 5 you how many years you have lived. Your body tells you how w 6 you’ve lived.

  “N 7 grows old by living a number of years.” wrote a writer. “People grow old when they don’t have their ideals(理想).” People s 8 have the wrong ideas about aging. Some- times, older minds can be as bright as y 9 minds. Alice Brophy once said,“I t makes me unhappy when people say,“You look young for y 10 age.” What does that mean? You know you can die old at 30 and live young at 80.

  九、书面表达 (5分)

  请根据下面的提示,写一篇英语短文, 词数70字左右,必须包含以下所给要点。

  1. 我理想的家在山脚下,每天都能听到鸟叫,闻到花香。

  2. 邻居们很友善,乐于帮助别人解决问题。

  3. 这是个居住的好地方,我喜欢邀请朋友来我家。

  4. 如果你能来这儿,我会为你准备充足的食物和饮料。

  5. 我盼望……(用一句话表达你的看法)

  _________________________________________________

  第二学期期中考试

  七年级英语试卷

  参考答案

  I. 听力部分(20分)

  1-10 BBAAB BBABC

  11-20 CBCAC CACBA

  II 笔试部分(80分)

  一、单词辨音(5分)

  1-10 BDCAD CBDAC

  二、单项选择(15分)

  1-5 BDACD 6-10 BADCA 11-15 CBDCB

  三、完形填空(5分)

  1-10 CADBA ACBCD

  四、阅读理解(20分)

  1-10 ABCBD DDABC

  五、词汇运用(10分)

  1. videos 2. quiet 3. raising 4. fortieth 5. giraffes’

  6. dangerous 7. knives 8. following 9. southern 10. ours

  六、动词填空(5分)

  1. has 2. not to play 3. are going to be 4. Jogging 5. will know

  6. find 7. doesn’t take 8. is shopping 9. laugh 10. to finish

  七、完成句子(10分)

  1. Are, worrying about 2. isn’t afraid, going

  3. Remember not to, at 4. is full of

  5. works of, for visitors 6. Some, and o thers

  八、缺词填空(5分)

  1. answer 2. hundred 3. healthy 4. kinds 5. tells

  6. well 7. Nobody 8. shouldn’t 9. young 10. your

  九、书面表达(5分)

  My dream home is at the foot of a hill. I can hear the birds sing and smell the flowers every day. My neighbours are friendly and kind. They are ready to help others with their problems. It’s a good place to live. I like to invite my friends to my home. If you can come here, I’ll prepare plenty of food and drinks for you. I look forward to seeing you some day.

  七年级英语听力材料

  第一部分 听对话回答问题(10分)

  本部分共有10道小题,每小题你将听到一段对话, 每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的试卷阅读题目;听完后,你将有时间选择你认为最合适的答案。在听到“嘀”的信号后,进入下一小题。

  听第1至10段材料,回答第1至10题。

  1. W: Where do you want to go next week, Jack?

  M: I want to go to the United States and have fun.

  2. W: How long does it take you to get to Los Angeles, John?

  M: It takes about nine hours by plane.

  3. W: Tom, your house looks so beautiful. I like your balcony best.

  M: Thank you. Let’s have some tea here.

  4. M:There is an elephant house there. Let’s go there first.

  W:No, the panda show will begin Soon. Let’s see it first.

  5. W: Excuse me, where can I buy a pair of women’s shoes?

  M: The women’s shoes are on the fifth floor, next to the restaurant. You have to go two floors up.

  6. M: I want to do sport, but I’m not free.

  W: Why not do it first in the morning.

  7. W: Is there anything about animals in the book?

  M: Yes, there is. It says fish sleep with their eyes open.

  8. W: Mr Wang! I’ll leave for the cinema at half past six. What about you?

  M: I have no bike. I have to leave 15 minutes earlier.

  9. W: How many students and teachers are there in your school, Simon?

  M: There are one hundred and fifty teachers, three thousand and eighty students in my school.

  10. W: Would you come to my birthday party tomorrow evening?

  M: I’m sorry. I will be in Shanghai then.

  第二部分 听对话和短文回答问题(10分)

  听下面3段长对话和短文,每段对话和短文后有几个小题,从题中A、B、C三个选项中选出最佳选项。听每段对话和短文前,你将有时间阅读各个小题,每小题6秒钟。听完后,每小题将给出6秒钟的作答时间。每段对话和短文读两遍。

  听第11段材料,回答第11、12题。

  M: Hello, this is Tom speaking. Could I speak to Jack, please?

  W: Sorry, Jack is out at the moment. This is Mrs Brown. May I help you?

  M: That’s very kind of you. Would you please tell Jack we’ll have a party this Sunday morning?

  W: Oh, a party on Sunday morning. Ok, I’ll tell him as soon as he comes back.

  M: Thank you, Mrs Brown. Goodbye!

  W: Bye!

  听第一篇短文,回答13-15小题。请根据短文内容,选择正确答案,完成信息记录表。

  Li Hong and her parents are planning a day out. They will have the trip with

  Li Hong’s uncle’s family next Saturday. They will meet at Li Hong’s home at seven thirty a.m. that day. They will go to Sunshine park by bike and enjoy a fun day there. In the morning, they will fly kites. They will have a picnic lunch in the park. In the afternoon, they will boat on the lake in the park. At 4.30 p.m., they will go back.

  听第二篇短文,回答第16-20小题。

  Mrs. King likes dogs and cats. She buys a young dog and wants to take it to London. It’s about lunchtime. Mr. and Mrs. King are hungry and want to have something to eat. So they go to a small restaurant. Mrs. King wants to give the dog something to eat. She points to the dog, and then she points to her mouth, and says, “Give it something to eat, please.” The waiter doesn’t k now much English. But he says, “Yes, yes,” and takes the dog into the kitchen at once. About 20 minutes later, the waiter brings the Kings a large bowl of dog meat. After she sees this, Mrs. King is very angry. “Why do you cook my dog? Don’t you know dogs are our friends?”

  第二学期七年级英语期末试卷

  一、听力测试(共20小题,每小题1分)

  1. What does the boy want to see?

  A. B. C.

  2. When is Tom’s birthday?

  A B C

  3. What’s the boy’s father?

  A. B. C.

  4. What does the boy need help with?

  A. B. C.

  5. Where are they talking?

  A. At school B. In the shopping mall C. At the zoo.

  6. How many birds does Mike see?

  A. Two B. Six C.Four.

  7. What are they going to do?

  A. They’re going shopping. B. They’re going to have lunch.

  C. They’re going home.

  8. What does Daniel think of his trip?

  A. It’s just so-so. B. It’s wonderful C.It’s too bad.

  9. Where can you see the drinks?

  A.Above the food. B.below the toys C.Between the food and the toys.

  10.Which floor does Neil live on?

  A.The sixth floor B. The fourth floor C.The eighth floor

  二、听对话或短文回答问题(计10分,每小题1分)

  你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题,每小题5秒钟。听完后,你将有5秒钟的时间选出你认为最合适的备选答案。

  听第一段对话,回答11-12小题。

  11. What does the man want to do?

  A. He wants to go to Main Street

  B. He wants to get on a bus.

  C. He wants to see his uncle.

  12. Where is the man now?

  A. On the No.2 bus B. On the No.10 bus C. On the No.15 bus

  听第一篇短文,回答第13至15小题,完成信息记录表。

  Internet Changes Your Life

  Lucy Is a 40-year-old college teacher; lives in ______13_____ now

  Is learning to teach on the Internet or she may lose her job.

  Her parents Are ______14_____ years old; live in New York now.

  Are taking an Art History class on the Internet to learn to ____15____

  13. A.New York B. Boston C. Washington

  14. A.40 B. 70 C .80

  15. A enjoy themselves B. learn more C. meet people

  听第二篇短文,回答第16-20题。

  16. Which city will Alex go for a trip?

  A. He will go to Beijing.

  B.He will go to Shanghai.

  C.He will go to Xi’an

  17. How will Alex go for the trip?

  A.He will go there by plane

  B.He will go there by train.

  C.He will go there by bus.

  18. Why does Alex want to have a free day first?

  A. Because he needs to have a rest.

  B. Because he has nothing to do on the first day.

  C. Because he wants to go shopping.

  19. When will Alex visit the Palace Museum?

  A.He will visit it on Sunday.

  B.He will visit it on Wednesday.

  C.He will visit it on Friday.

  20. What date will it be when Alex comes back?

  A.It will be 7th of May. B.It will be 17th of May. C.It will be 14th of May.

  II笔试部分(80分)

  二、单词辨音 (5分,每题0.5分)

  21. A. pizza B. famous C. opera D. sofa

  22. A. fresh B. hotel C. smell D. forest

  23. A. mine B. quiet C. giraffe D. drive

  24. A. nothing B. local C. postcard D. hotel

  25. A. funny B. museum C. Russia D. hundred

  26. A. idea B. really C. theatre D. dream

  27. A. neighbourhood B. foot C. cook D. cool

  28. A. neighbor B. forty C. fork D. forward

  29. A. giraffes B. signs C. cages D. dangerous

  30 A. eighth B. bathroom C. something D. south

  三、单项选择 (15分,每题1分)

  31. The capital of Canada is ___________.

  A. Ottawa B. Toronto C. Tokyo D. Paris

  32. I live on the _____floor while my classmate Lucy lives ________floors above me.

  A. nineteenth; four B. ninteenth; four C. nineteenth; fourth D. ninteenth; fourth

  33. What an _____ day! Tony breaks his glasses and ____ the last bus.

  A. lucky; misses B. unlucky; catches C. unlucky; misses D. lucky; catches

  34. — Do we need to buy more bread ? — No, there is __________ at home.

  A. plenty of B. a plenty C. plenty D. a plenty of

  35. ---Is there ____wrong with your OPPO mobile phone? ---N o, ___is wrong with it.

  A. something; anything B. anything; nothing

  C. nothing; something D. something; nothing

  36. When people need __________ their problems, volunteers go there for help.

  A. help from B. to help from C . help with D. help to

  37. --- Excuse me! __________is Wuxidong Railway Station from Bashi Middle School?

  --- About a quarter’s drive from here.

  A. How long B. How much C. How often D. How far

  38. Helen shares a study _______ a friend of _________.

  A. with; her B. to; hers C. to; her D. with; hers

  39. The snow makes them_______ cold, so they make a fire_______ warm.

  A. feel; to keep B. to feel, keep C. feel, keep D. to feel ,to keep

  40. The bathrooms in my flat each ________ two showers or more.

  A. there are B. there is C. have D. has

  41. This study is too small. I would like a bigger one __________.

  A. study B. study in C. to study D. to study in

  42. Look, these are ___________bicycles. They are modern and cool.

  A. Jim and Tom’s B. Jim’s and Tom C. Jim’s and Tom’s D. Jim and Tom

  43. It is known that there are ______travellers paying a visit to the small village every year.

  A. thousand of B. fifty thousand C. fifty thousands of D. fifty thousand of

  44. Some students go to school by bike, and ________ walk to school or take their parents’ cars

  A. another B. the other C. other D. others

  45. ----–I will ride to Shanlian(山联) Vil lage, one of the top ten beautiful villages in Jiangsu, the day after tomorrow.

  -----Wonderful.

  A. Why not? B. Of course. C. I hope so. D. Have a great time!

  四、完形填空 (5分,每题0.5分)

  Dear Andy

  I’m in London now. It’s the 46 of England. I enjoy 47 here except(出…之外)) the food. I dislike English food. I miss(想念) dumplings and noodles. Of course I never 48 missing you.

  Things here are quite different from those in China. Traffic in England goes on the 49___of the road. And if you want to go 50 side of a road, you can have many ways: a subway(地铁), a footbridge or a zebra crossing. And in some places, you can see black and white poles(杆). There is a button(键)on each of them. You can press the button to tell the 51 you want to cross the road. They usually stop their cars to let you go.

  Taxis in London are really expensive, so if you come to London, you should have enough 52 with you. Taxi drivers are usually 53 . They are always ready to help you. And they must take exams 54 they become taxi drivers.

  London also has the biggest underground system(系统) in the world. It’s 55 to go the wrong way if you are not careful.

  Yours

  Li Bing

  46. A.town B.city C.capital D.country

  47. A.something B.everything C.anything D.nothing

  48. A.begin B.stop C.want D.start

  49.A.le ft B.middle C.right D.front

  50.A.another B.other C.the other D.others

  51.A.policemen B.drivers C.workers D.cars

  52.A.money B.time C.tip D.food

  53.A.clever B.smart C.friendly D.tired

  54.A.after B.until C.when D.before

  55.A.exciting B.hard C.important D.easy

  五、 阅读理解 (20分,每题2分)

  (A)

  A

  Welcome to the zoo, everyone! Here is our plan. Listen carefully. First of all, we will visit the Panda House. After that, we will walk to the Bird World. Next is the Happy Forest. There are tigers and lions! Don't worry! The cages are quite strong.

  Then, we will have lunch. All of you have your own lunch, right? Some of you don't have drinks. Th at's all right. We can buy drinks at many places in the zoo.

  After lunch, we will go to the Snake Mountain. The last is the Butterfly Park. Then, we will come back here and get on the bus. Remember, don't feed the animals.

  OK! Let's go! There's going to be much fun!

  56. The Butterfly Park is __________.

  A. next to the Happy Forest B. in the east of the zoo

  C. in the centre of the zoo D. north of the Snake Mountain

  57. These students should not ________.

  A. visit the Butterfly Park B. look at the lions

  C. give food to the tigers D. bring their lunch

  58. If some students don't have drinks, they __________.

  A. can buy drinks in the zoo B. cannot do anything

  C. must get drinks from classroom D. will get drinks from the teacher

  (B)

  The Palace Museum is a wonderful place to visit. There are lots of fun and interesting things to see. Come to visit the Palace Museum.

  Time Place Things to see Tickets Opening Time

  10:00 a.m. Taihe Palace the golden throne Grown-up: ¥15.00

  Children:

  Over 12: ¥10.00

  Under 12: Free

  Discount

  (折扣):20%

  on Saturday 9:00a.m.---4:00 p.m. from Monday to Friday

  10:00 a.m.—3: 00 p.m. on Saturday

  Not Open on Sunday

  10:30 a.m. Zhonghe Palace works of art

  11:00 a.m. Baohe Palace works of art

  1 p.m. Jingren Palace bronzes

  1:40 p.m. Yonghe Palace pottery

  2:30 p.m. Huangji Palace Chinese painting

  4:00 p.m. Fengxian Palace clocks and lamps

  Notices(注意事项):

  Keep quiet.

  Keep the museum clean.

  Don’t forget to buy some souvenirs for your friends and family.

  Do not take any photos.

  Do not touch anything.

  59.When can you see clocks and lamps?

  A.At 1:40 p.m. from Monday to Saturday B.At 4:00 p.m. on Saturday

  C.At 4:00 p.m. every day D.At 4:00 p.m. from Monday to Friday

  60.Mr Wu wants to visit the exhibition with his two students this Saturday. The two students are both 14. How much are the tickets together?

  A.¥35.00 B.¥28.00 C.¥15.00 D.¥7.00

  61.Which of the following can you do at the show?

  A.To talk to each other B.To take a few nice photos

  C.To buy some souvenirs D.To touch golden throne

  (C)

  When we buy a house, we all want to have nice neighbours, because most of us think that it is helpf ul to live with some good neighbours. But what kind of neighbour is good? The answers are different from people to people. Here are my answers.

  First, it is very important to respect (尊重) each other. If our neighbour tries to know more about our life, what will we feel? He or she may also talk with others about our life. Do you want to live with him or her any more? The answer is “No”. We will feel very sad to have this kind of neighbour and move away quickly.

  Next, a good neighbour is always ready to give us a hand when we need him or her. For example, if we are not at home, our good neighbour will watch our house for us.

  Finally, a good neighbour should love the environment (环境). He or she never puts rubbish here and there. Good neighbours should keep the place clean, because the good environment can make us comfortable and happy.

  I think we all should learn to be good neighbours, and I also hope everyone will have good neighbours and live a happy life.

  62. We’ll feel ________ in the good environment.

  A. tired and sick B. comfortable and happy C. warm and free D. strong and busy

  63. What won’t your good neighbour do?

  A. He or she will keep the place clean. B. He or she will respect your life.

  C. He or she will try to know more about your life.

  D. He or she will watch your house when you are not at home.

  64. Which of the following is right?

  A. People are all good neighbours. B. People all have good neighbours.

  C. People should learn to be good neighbours.

  D. People all know how to be good neighbours.

  65.What is the best title (标题) for this passage?

  A. What kind of neighbour is good B. I have some good neighbours

  C. How to be good neighbours D. My neighbour

  六、词汇运用 (8分,每题0.5分)

  A) 根据中文提示写出单词。(每题0.5分)

  1. If you want to find the Panda House, walk ________(径直地) on along the road

  2. There are more than six___________(百万) people in the city of Wuxi at the moment.

  3. Thank you for your __________ (视频) about HOdO Cheerful City.They are very wonderful.

  4. Tourists can taste lots of _______(当地的) food in the r estaurants in Shanlian Village

  5. Look over there! An elephant and her baby are walking ________(横过) the bridge.

  6. It’s well known that Heilongjiang Province is in the ________ (东北)of China

  7. Alice becomes a top student by (记住) what the teachers say.

  8. Winners are standing around in ___________(群), waiting for the results.

  B) 根据句意,用所给单词的适当形式填空。(每题0.5分)

  1. Today is my uncle Neil’s ____________(forty) birthday. Let’s celebrate!

  2. The wonderful pictures are one of the ___________ (visit) from France.

  3. These volunteers are looking forward to ____________ (share) their different skills.

  4. Our classroom is on the third floor while__________ (they) is on the second floor.

  5. I don’t think more and more teenagers in China will like (West) food.

  6. One of the farmers in the village (raise) cows and also grows many vegetables

  7.I don’t think _______(laugh) at others is polite when they make mistakes

  8.We Chinese people had better learn how to use forks and _______(knife) when eating food from the West.

  七、动词填空 (4分,每题0.5分)

  1. There are a few volunteers _________(design) some Chinese paintings outside at present

  2. Mr. Smith hopes his daughter ___________ (be) a policewoman one day.

  3. Tell the children ___________ (not swim) in the deep pools in our schoolyard!

  4. If it___________ (not rain) the day after tomorrow, we shall go to Changzhou for our class trip.

  5. ____________ (not walk) under the bridge,will you? It may be dangerous.

  6. Hurry up, or you ________ (miss) the early bus.

  7.. ________ Stephen with his classmates ______________ (follow) a tour guide at the moment?

  8. ____________ (worry) about our lessons too much is not good for our health.

  八、完成句子 (8分,每个空格0.5分)

  1. Wilson总是仿效我给邻居捎口信。

  Wilson always _______ me to ________ ________ for the neighbours

  2.你经常看见志愿者们在帮别人修坏了的机器吗?

  Do you often see the volunteers _______ the __________ __________ for others?

  3. 贴满布告的墙是我们的。

  The wall full of __________ is .

  4.格林一家正在为即将来临的晚会准备充足的食物和饮料。

  The Greens are _______ enough food and drinks ______ the coming party.

  5.你想更多了解这个公司的情况,可以看下面的信息。

  You can read the ________ _________ if you want to learn more about the company

  6. 过桥,你就会发现熊猫馆在你的右边。

  ________ the bridge, and _______ find the Panda House on your right.

  7谁明天帮你学地理?

  Who will __________ you _________ your geography tomorrow?

  九、句型转换(5分,每个空格0.5分)

  1. I usually go to the town centre to do the shopping in my mother’s car. (同义句)

  My mother usually _____________ __________ to the town centre to do the shopping

  2.It’s forty minutes by bike from Neil’s home to school. (对划线部分提问)。

  ________ ________ is it from Neil’s home to school?

  3.Elsa doesn’t smell anything from her windows. (同义句)。

  Elsa ___________ _________ from her windows.

  4.Many of their classmates will own their VIVO phones soon.(否定句)。

  Many of their classmates_________ ___________ their VIVO phones soon

  5.Let’s invite Suzy to my birthday party. (同义句)

  _________ __________ inviting Suzy to my birthday party?

  十、任务型阅读 (5分,每个1分)

  Celebrating New Year’s Day is one of the oldest and most popular festivals around the world. This festival is the beginning of the year. New Year’s Day is a right time for a “clean start”. People in the world want to do better in the year just beginning than in the old year.

  People celebrate it in so many different ways. All over the world, different people and different places have their own special beliefs(信仰) about the New Year.

  In Scotland (苏格兰), they call New Year Hogmanay. In some places of Scotland, people put barrels of tar (沥青) on fire to hope that they burn (焚烧) their old year up and ask the new one to come in.

  In Israel(以色列) they call it Rosh Hashanah. It is an important time when Jews promise (承诺) to do better in the coming year. There are special services (宗教仪式) in the church(教堂). Children get new clothes and people cook a kind of New Year bread to help remember harve st(收获) time.

  On New Year’s Day in Japan, everybody gets dressed in their new clothes and people decorate(装饰) their homes with bamboos----symbols (象征) of long life.

  In France, families start the New Year by first going to church services. Then, they visit friends and relatives. Boys and girls get presents of money on New Yew’s Day.

  New Year celebrations around the world

  __________(1) Celebration activities Special beliefs

  Scotland People burn barrels of tar. Burn up the old year and_______(2) a new one.

  Israel Hope to do better in the _______(3) and remember harvest time.

  There are special church services and people cook New Year bread.

  Japan People _______(4) their new clothes and decorate their homes with bamboos. Wish to live longer

  France People go to church services ___________(5)visiting friends and relatives.

  十一、书面表达(5分)

  假设你是Jewels, 请 给你英国的笔友Neil写一封信,介绍一下你小区情况,并邀请他到你小区来玩。词数90左右。信的开头和结尾已给出,不计入总词数。(neighbourhood街区、居民区;volunteers志愿者)。

  要点如下:

  1.我住在镇中心的一套公寓里。这是一个居住的好地方。

  2. 小区里有许多志愿者。他们可以帮你解决各种问题。这儿优秀的医护人员会使你感觉好多了。技师来这儿帮你检修冰箱或洗衣机。所有的艺术家对风格和颜色非常了解,他们会高兴给你提一些建议。

  3.我的感受……(发挥1-2句)

  Dear Neil,

  I am glad to hear from you, and I hope you will come to my hometown.

  Yours,

  Jewels

  初一英语期中答案(possible version) 201804

  I听力部分(20分)

  一、听力测试(共20小题,每小题1分)

  1-10 AABCC BBACC

  11-20 CA BBA ABACC

  II笔试部分(80分)

  二、单词辨音 (5分,每题0.5分)

  21-30 BDCAB DDABA

  三、单项选择 (15分,每题1分)

  31-35 AACCB 36-40 CDDAC 41-45 DCBDD

  四、完形填空 (5分,每题0.5分)

  46-55 CBBAC BACDD

  五、 阅读理解 (20分,每题2分)

  56-65 BCA DBC BCCA

  六、词汇运用 (8分,每题0.5分)

  A) 根据中文提示写出单词。(每题0.5分)

  1. straight 2.million 3.videos 4.local

  5.across 6.north-east 7.remembering 8.groups

  B) 根据句意,用所给单词的适当形式填空。(每题0.5分)

  1 fortieth 2.visitors’ 3..sharing 4.theirs

  5.Western 6.raises 7.laughing 8.knives

  七、动词填空 (4分,每题0.5分)

  1.designing 2.will be 3.not to swim 4.doesn’ rain

  5.Don’t walk 6.will miss 7..Is following 8.Worrying

  八、完成句子 (8分,每个空格0.5分)

  1. follows take messages

  2.fix broken machines

  3.notices ours 4.preparing for

  5.information below 6.Cross you’ll

  7.help with

  九、句型转换(5分,每个空格0.5分)

  1.drives me 2.How far 3.smells nothing

  4.won’t own 5.What/How about

  十、任务型阅读 (5分,每个1分)

  1.Countries 2.welcome 3.future 4.wear 5.before

  十一、书面表达(5分) (90词左右)(possible version)

  Dear Neil

  I am glad to hear from you, and I hope you will come to my hometown.

  I live in a flat in the town centre. It is a good place to live. There are a lot of volunteers in the neighbourhood. They can help you with all kinds of problems. The good doctors and nurses here will make you feel much better. The engineers are here to help you check and fix your broken fridge or washing machine. All the artists know a lot about styles and colours. They will be happy to give you some ideas. I am happy to have a neighbourhood like this. (90 words)

  Yours,

  Jewels

  初一英语期中听力材料201804

  一.听对 话回答问题(共10小题,每小题1分)

  本部分共有10道小题,每小题你将听到一段短对话,每段对话听两遍。在听每段对话前,你将有5秒钟的时间阅读题目。听完后,你将有5秒钟的时间从A、B、C三个选项中选出你认为最合适的答案。

  1. W: Would you like to visit Paris?

  M: No, I’d like to visit London. Then I can see Big Ben.

  2. W: Today is September 27th .

  M: Yes. Tomorrow is Tom’s birthday.

  3. W: My father is a doctor. What’s your father?

  M: He is an engineer.

  4. W: Why do you look so sad?

  M: There’s something wrong with my bicycle. Can you give me a hand?

  5. M: Don’t go near the lion. It’s dangerous.

  W: Sorry, I won’t do it again.

  6. W: Can you see some birds in the tree, Mike?

  M: Yes, there are four. And there are another two under the tree.

  7, M: Dear, it’s lunch time. Shall we stop shopping?

  W: Ok, let’s go to the ground floor. There’s something nice

  8. W: How was your trip to the sea, Daniel?

  M: Not bad, but there were too many people.

  9 M: There are so many things on the shelf?

  W: Yes. The food is above the drinks. The toys are below the drinks.

  10. W: I live on the sixth floor. Neil lives two floors above me.

  M: Oh, you can go to school together.

  二、听对话或短文回答问题(计10分,每小题1分)

  你将听到一段对话和两篇短文,各听两遍。听每段对话或短文前,你将有时间阅读相关小题,每小题5秒钟。听完后,你将有5秒钟的时间选出你认为最合适的备选答案。

  听第一段对话,回答11-12小题。

  W: Are you new here?

  M: Yes, I am. It’s my first time to come to this city.

  W:Where are you going?

  M: I plan to go to New Town to see my uncle.’

  W: New Town? I am afraid you are on the wrong bus.

  :M: Really? How bad!

  W: Yes. No.2 bus only goes as far as Main Street. But you can take the No.10 bus at the next stop.

  M: How long does it take to get there?

  W: It only takes a few minutes.

  M: Thank you very much.

  听第一篇短文,回答第13至15小题,完成信息记录表。

  Lucy is forty years old. She teaches biology at a college in Boston. “Next term, I’ll teach some of my classes by using the Internet. This is a new way of teaching. These days, I am taking a class to learn how to teach in this way. If not, I will lose my job.” At the same time, Lucy’s seventy-year-old parents, who live in New York, are taking an Art History class on the Internet. “We love this subject,” says her father, “and we learn it to enjoy ourselves. You see we can study with people all over the world. What fun it is to learn like this!”

  听第二篇短文,回答第16-20题。

  Hello, I am Alex. I will go on a trip to the capital of our country next week. I want to enjoy a week there. I will get there on Sunday, the 7th of May. I am going to have a free day first, because I will be tired after the long train trip. I want to go shopping on Tuesday. I will buy some nice presents for my friends and family. I will go to the Great Wall on Wednesday.. Then I will visit the Summer Palace on Thursday. Next day, I will pay a visit to the Palace Museum. It will take me one day to visit the Palace Museum. At last, I will come back on Sunday. I must go to work on Monday. Do you think the one-week visiting sounds great?


初中七年级英语下期中试题带答案相关文章:

1.七年级下册英语期中试卷及答案

2.七年级下册英语期中试卷及答案人教版

3.2016年七年级英语下册期末试卷及答案

4.七年级英语上册期中测试题带答案

5.七年级上英语Unit1测试题附答案

【七年级英语】图文推荐

Copyright @ 2006 - 2018 学习啦 All Rights Reserved

学习啦 版权所有 粤ICP备15032933号-1

我们采用的作品包括内容和图片全部来源于网络用户和读者投稿,我们不确定投稿用户享有完全著作权,根据《信息网络传播权保护条例》,如果侵犯了您的权利,请联系:xuexila888@qq.com,我站将及时删除。

太阳城亚洲注册 学习啦 申博太阳城娱乐现金网登入

回到顶部
网站地图 申博娱乐 百家乐娱乐登入 申博电子游戏 太阳城亚洲开户
申博亚洲娱乐官网登入 申博现金充值登入 菲律宾太阳城娱乐网88 正规申博开户登入
申博娱乐登入 申博登录不了 申博娱乐登入 申博游戏
申博游戏平台 申博手机下载版 申博官网登录 申博登录网址
申博娱乐官网 菲律宾太城申博 申博棋牌游戏 澳门银河赌场